YORUM BIRAKMADAN ÇIKMA, SEVİNDİR ŞU GARİBANI

Makyaj Yapsak mı Yapmasak mı?

Makyaj yapmak sanattır. Herkes beceremez. Ben fazla makyaj yapmıyorum, hatta hiç yapmıyorum bile diyebilirim ama  yakında düğünüm olacak ve zaten kapalı olduğum için saçım görünmeyeceği için, makyajım ön planda olacak. O yüzden bu aralar çok araştırıyorum, belki kendim yaparım o gün makyajımı. Korkuyorum artık kuaförlerden, güzellik uzmanlarından vs. Zaten güzel de yapsalar kötü de yapsalar o an anlamıyorum nasıl göründüğümü :D O yüzden şimdiden biraz bakıp hatta yüzümde deneyler yapmam gerekiyor.

Şimdi size bazı örnekler:

















Ben bu makyajları çok beğendim. Hepsinde de belli olduğu gibi gözlerimin ön plana çıkmasını istiyorum ehehe :) Yüzümde denemeden önce makyaj bloglarını geziyorum ve makyaj ürünlerini inceliyorum. Bakalım becerebilecek miyim....


 Hot Kiss

Not: Kayseri'de yaşayan ve bu postu okuyan biri varsa, Allah rızası için bana bir güzellik uzmanı tavsiye etsin.

2 yorum:

  1. canım 8. ve 9. uyu beğendim.. Sade ama şık gözler meydanda ama farsız.. bende sade bi makyaj yaptıracağım.. gözlerim yeşil olduğundan gözlerimi meydana çıkartmak istiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim gözlerim renkli değil ama iri ve çekik. Onun için gözlerim ön planda olsun istiyorum :) Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak düğünde.

      Sil