YORUM BIRAKMADAN ÇIKMA, SEVİNDİR ŞU GARİBANI

Dantel Eldivenler

Geçen seneden beri bir dantel eldiven akımı var. Ben daha çok İstanbullu hanımlarda gördüm bu akımı, malum onlar daha çok takip ediyorlar modayı. Belki 'Geçmedi mi eldivenlerin modası ya?!' diyenler olacaktır, evet çok uzun zamandır var bu akım ama bence bu sene de devam etmesinde hiç bir sakınca yoktur. Benim gibi düşünenler yazıya devam edebilirler :)




Ben çok beğeniyorum bu eldivenleri. Ayrıca tesettüre de çok uygunlar. Sonuçta erkek eline değmemek için uğraşsak ta minibüslerde para uzatırken bile bir erkek eline dokunmuş oluyoruz. Bu eldivenleri taktığınızda bu ihtimal daha da azalacaktır. Niyetimiz günaha girmemek olsun ama biz eldivenlerin güzellerini seçelim :) Modaya uyalım derken sevaba da gireriz inşallah...










Bazı gömlekler, bluzlar veya kazaklar kapri kol oluyor ya, ben çok sinirleniyorum. Sonuçta örtünme sınırımız bileklerimize kadardır. Bu kapri kolları giyindiğimiz zaman kolumuzun bir kısmı açık kalıyor ve yine günaha girebiliyoruz. Uzun eldivenler bu konuda da çok yardımcı olacaktır, inanıyorum. Hem güzel bir görüntü elde etmiş oluruz hem de tenimizi kapatabiliriz. Tabii çok açık desenli dantel eldivenler için geçerli değil bu durum.







İnşallah beğenmişsinizdir :)

9 yorum:

  1. yavrum yazılarının devamını bekliyorum ve yazını beğendim katılıyorum =)) ama eldivenlere aşııık olduuum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)Hazırda daha bir sürü postum var. Hafta içi her gün yeni bir yazı yayınlıyorum :)

      Sil
  2. çok güzeller şekerim:)))

    YanıtlaSil
  3. bloğunu cok begendimm, basarılar diliyorumm.
    bana da beklerim http://yucesaliha.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, sevindim bloğumun beğenilmesine :) Uğrarım :)

      Sil
  4. ürünleri nasıl temin edebilirim

    YanıtlaSil
  5. çok saçma dolmuşta elin başka birinin eline değdi diye günaha giriyorsan senin maneviyatın değil zihniyetin bozuktur inanç insanın kalbinden ruhundan gelen bir şeydir saçma sapan düşünceler bunlar akıllı mantıklı olun kimsenin eli başka birine değdi diye günaha girmez eğer çıplaklık çok günah olsaydı adem ve Havva cennetten çıplak kovulmazdı.

    YanıtlaSil
  6. doktora gittiğin zamanda bayan doktormu arıyosun ?

    YanıtlaSil