YORUM BIRAKMADAN ÇIKMA, SEVİNDİR ŞU GARİBANI

İyi ki Doğdun Nagişim


Happy Birthday


Uzun bir yazı yazmayacağım, hiç öyle duygusal bir insan değilimdir bilirsin. Hele de şimdi çok uykuluyum yazacak hiç bir şey bulamıyorum :D Neyse daha fazla saçmalamadan ben bu yazıyı sonlandırayım. Uykum geçince güzelleştiririm yazımı.


Happy Birthday !

Yüz Şekilleri

Siz de benim gibi yüzünüzün şekline karar veremiyor musunuz? Belki bunlar size biraz yardımcı olur:







Galiba ben oval bir yüz şekline sahip olanlardanım.


Gelinlikte Yüz Tipine Göre Duvak Seçimi

Düğün hazırlıkları devam ediyor bildiğiniz gibi. Bu arada benim düğünüme 56gün kaldı :) Gelinliğime az çok karar verdim aslında duvağıma da karar verdim ama karar veremeyenler için öneriler getirdim:


Yuvarlak Yüz


Eğer yüzünüz yuvarlaksa yüzünüzü daha ince göstermek için, yüzünüzün iki yanına dökülen duvak tercih edin. Mesela rahibe duvakları uygun olabilir. Aynı sonucu tepeden tutturulmuş bir duvakla ve saçlarınızı yüzünüzün iki yanına salarak ta elde edebilirsiniz. Asla nostaljik duvak gibi kabarık duvaklar tercih etmeyin.

Oval Yüz

Oval yüz yapısına sahip olanlar her zaman şanslı olmuşlardır, sizin de oval bir yüzünüz varsa dilediğiniz duvağı gönül rahatlığıyla takabilirsiniz.

Kalp Yüz

Alnınız ve elmacık kemikleriniz geniş fakat çeneniz darsa kalp yüzüne sahipsiniz demektir. Çene kısmına dolgunluk katıp yüzün üst kısmıyla orantılamak için çok yüksek olmayan, kafanızın arkasına ya da ensenize tutturacağınız bir duvak modeli size uygundur. Büzgülü bir duvak olabileceği gibi dar bir duvağı çiçekle de tutturabilirsiniz.

Dikdörtgen Yüz

Yüz hatlarınız dikdörtgen ise size en çok nostaljik kabarık duvaklar yakışır. Nostaljik duvakları sevmiyorsanız diğer duvak modellerini de tercih edebilirsiniz.

Baklava Yüz

Elmacık kemikleriniz enli, çeneniz ve alnınız darsa baklava yüz tipine sahipsiniz demektir. Mükemmele yakın bir yüz tipi demektir, dilediğiniz her duvağı ve saç modelini kullanabilirsiniz.

Uzun Yüz

Yüz hatlarınızı daha güzel göstermek için enine kabarık modelleri seçebilirsiniz. Aynı şekilde saçlarınızı şelale gibi omuzlarınızdan aşağıya dökebilirsiniz. Bu şekildeki bir duvak ve saç modeli yüzünüze hacim kazandırır. Çok dik ve uzun topuzlardan kaçınmanızı tavsiye ederiz.

Kare Yüz

Kare bir yüzünüz varsa güçlü bir çeneyle sert yüz hatlarınız var demektir. Biraz yumuşaklık katmak için uzun duvak modellerini tercih edin. Kenarı dantel duvaklar yüz hatlarınızı yumuşatabilir.


Kaynak: LaL Moda


Belki karar vermenizde biraz yardımcı olur bu yazı. Belirttiğim kaynağa gidip duvak modellerine de bakabilirsiniz. Duvakta en önemli nokta gelinliğinizle uyum içerisinde olması. Eğer dantelli bir gelinliğiniz varsa ve duvağınızın da dantelli olmasını istiyorsanız ikisinde de aynı danteli kullanmalısınız.
Bugünlük bu kadar :)

Çekiliş Sonucu

Eveet geldik 2. Çekilişimizin sonucuna. Katılan herkese teşekkür ederim.
Blogu olan katılımcıların hepsinin blogunu ziyaret ettim ve takip ettim, eğer gözden kaçırdıklarım varsa veya bloguna davet etmek isteyenler varsa lütfen yorum olarak linkinizi yazın, seve seve gelirim :)

Çekilişin son günü dündü ama bugün de yorum yapanlar oldu ve onları da çekilişe dahil ettim. Biraz esnek davrandım ama olsun sonuçta takipçim oldular bu da bana yeter.
Yine random.org u kullandım çekiliş için.
Katılanlar:
1  Sultan
2  ceylis
3  burcu kırbaş
4  Ayşe
5  Zleyhaaa
6  acemi blogger
7  Shimizu Zen
8  esmanur
9  cangz
10 arwen
11 kumral28
12 deniz öz
13 özgür
14 ece
15 emine krn
16 handan
17 melisa yağmur
18 gmzk.oglu
19 hebrann
20 nurcan levent
21 issisossirishorus
22 asumanasuyum
23 kampanyainsanı
24 hülya
25 aybüke067
26 cecilia
27 biricitconsungunlugu
28 tuğçe nur
29 audrey
30 bakımlıolmakaşktır
31 küçükdünyamınbüyükyansımaları
32 ters pabuçlar
33 dyguu
34 zummy
35 serap kocaili
36 zynpsft
37 ballıbademim
38 zoey
39 orkidela
40 morje
41 selda
42 gülsüm uzun
43 lisa
44 tubaonde
45 velvety
46 nazlı
47 kırmızıruj
48 eloss
49 sec
50 melika abaylı
51 kübra
52 merve özhan
53 flzpink
54 dilekdidi
55 nilsulinin dünyası
56 pinklemprie
57 bebilik gülüşü
58 meltem yeşiloğlu
59 handan çetinkaya
60 britneylover
61 merve sungur
62 sümeyye şahin
63 melexy
64 undenied
65 marifetli hanımlar kulübü
66 mrswurm
67 derya
68 princess girl
69 öylesine takılıyorum
70 esther
71 ceya turan

Vee sonuç:




Bakalım 67de kim var:

Derya

Tebrik ederim Derya, e-mail adresime iletişim bilgilerini gönderirsen sevinirim.



Bu arada daha önce yazmıştım ama okuyan olmadı sanırım:
Blog'a yeni postlar ekleyemiyorum fark ettiyseniz, eğer 'Ben senin yerine yazarım.' diyen olursa lütfen yorum yazsın. İsteyen olursa blogu devredebilirim.
Dediğim gibi yorum yazmanız yeterli.
(Tabii ki ücretsiz)