YORUM BIRAKMADAN ÇIKMA, SEVİNDİR ŞU GARİBANI

Bloga reklam almak: AdSense

Eğer bir blogunuz varsa ve biraz gelir elde etmek isterseniz mutlaka reklam alın. Aslında neredeyse bütün bloggerlar biliyorlar reklam almayı ve alıyorlar da. Ama bilmeyenler için kısa bir bilgilendirme hazırlamak istedim.

Reklam demişken sponsor bulmayı değil google'ın kendi reklamlarını yani AdSense'i kastediyorum.

AdSense Google'ın sizin için ayarladığı reklamlardır. Sizin başvuru yapmanız sonucunda Google blogta bir araştırma yapıyor ve uygun bulursa kendiliğinden reklam yerleştiriyor. Uygun bulmak derken sizin blogunuzla ne kadar ilgilendiğiniz ve kaç izleyiciniz olduğuna bakmak kastediliyor.



Kazanç sağlamanız ise başkalarına bağlı. Yani reklamlara ne kadar tıklanırsa o kadar gelir elde ediyorsunuz. Bir ay boyunca tahmini kazançlarınızı hesabınızda izliyorsunuz ama dediğim gibi tahmini kazanç bunlar. Yani bu bir ay sonrasında Google 1 hafta kimlerin tıkladığını ve Ip adreslerini araştırıyor. Siz kendi reklamınıza tıklamayın!



Ben şuan Almanya'da olduğum için benim kazancım Euro olarak gelecek ve şartlara göre 70Euro olmadan hesabıma hiç bir şey yatmayacak. Türkiye'de en az kaç tl yattığını bilmiyorum, bilen varsa yazabilir:)



Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum, zaten çok uzun yazdım okuyan olur mu onu da bilmiyorum :D Ama eğer sorunuz varsa seve seve cevaplarım. Bu konuda baya bir şeyler okudum. Nasıl başvuracağınızı, tahmini kazançlarınızı nereden takip edeceğinizi size tarif edebilirim.

Eğer bir blogu severek takip ediyorsanız ve blogta reklamlar varsa çekinmeden tıklayabilirsiniz. Hem blogu hem bloggerı desteklemiş olursunuz. Sizin için hiç bir riski veya zararı bulunmamaktadır. Bu arada reklama tıklayıp siteyi daha açmadan kapatmanız pek işe yaramıyor, bırakın bir süre reklam sitesi açık kalsın :)

Dediğim gibi sorularınız ve ya merak ettiğiniz herhangi bir şey varsa çekinmeden sorun.

Hadi kolay gelsin :)

Sizden bir ricam var

Butterfly with hearts

Fark edenler oldu mu bilmiyorum ama bu blog küçük çapta bir evrim geçirdi. Moda blogu olsun diye başladığım bu yolda 'moda senin neyine' dedim kendi kendime ve 'kafama göre' bloguna çevirdim buraları. Yalnız blog adresim hala eskisi gibi. Çekilişlere katıldım ya, sorun çıkmasın diye değiştiremedim daha. En büyük sorunumda değiştirsem yeni adresim ne olacak?



Gelelim bu postun amacına ve benim sizden ricama :)

Hani ben kararsızım ya, yardıma ihtiyacım var. Herkes bana bir fikir verse çoooook mutlu olurum. Hemen yanda bir anket başlattım. Aklıma iki adres geldi, sizin daha güzel fikirleriniz varsa bu postun altına yorum yapabilirsiniz.


Bakalım sonuç ne olacak. Heyecanla bekliyorum.


Lütfen ankete katılın, bana kendimi buralarda yalnız hissettirmeyin :(

Thank You

Banyomuzu da güzelleştirelim

Çeyiz alışverişlerine devam ediyoruz. Benim eksiklerimden biri de banyo setleri. Araştırırken bakıyorum da ne güzel çeşitler var, ne harika renkler var.... Ve yine: ''Ah bir Türkiye'de olsam :('' sancısı tuttu beni.

Bunlar evim.net'in bugünkü kampanyalarından:












Daha önce de yazmıştım setleri çok seviyorum diye, her şeyin uyumlusu güzeldir. Ama set halinde almak istemeyenler için bu parçaların hepsi tek tek de satılıyor.

Açıkçası ben hepsini çok beğendim. Bunlardan fazlası da var ve her gün yeni kampanyaları oluyor sitenin. Sanki sitenin sahibi benmişim gibi bir de reklamını yaptım :D Ama çok beğeniyorum bu siteyi.

Resimlerin kaynağı burası.

Nerede Kalmıştık?

Çekiliş

Fotoğraf Makinesi hediye eden çekiliş gördünüz mü? Nikon D3200 hediye ediyorlar.

Bu çekiliş için ayrı bir post hazırlarım ben! Tam da bana lazım olan ve istediğim bir şeyi hediye almak çok mutlu eder beni. Siz katılmayın ama olur mu. Ben kazanayım bu çekilişi, benim olsun bu hediye.

''Yok yeaa ben de katılırım gıcıklık değil mi...'' diyorsanız alın size Link!


Çekilişlerin Devamı gelecek...

Tasarımlaşalım mı?

Twitter'da gezinirken fark ettim, ne kadar çok moda tasarımcısı varmış öyle. Hayret ettim gerçekten. Ben de küçükken moda tasarımcısı olmayı istiyordum. O zamandan beri farkındaymışım benim asıl mesleğimin Tasarımcılık olması gerektiğinin. İlla moda tasarımı olmasına gerek yok, herhangi bir tasarım olabilirmiş ama onun yerine Tercüman oldum :D Kısmet işte...

Gucci
Valentino

Neyse ben de bu aralar gelinlik bakıyorum, bakıyorum, bakıyorum ama bulamıyorum :/


Bari kendim tasarlayayım bir şeyler sonra belki diktiririm dedim ama onu da beceremedim :D Yine de bi şeyler çizdim işte. Çok başarılı olamadım ama yine de yüklemeye karar verdim :)

Buyurun bu da benim gelinlik tasarımım :



pek belli olmuyor ama üst kısım dantel olacak :D


Bu gelinliği giyinmek istediğimden değil ama kalemimden bu çıktı ortaya, beeelkiiiiii bir beğenen olur (pek sanmıyorum ama)...

Sizin de çizdiğiniz bir şeyler varsa yollayın bana onları da buralarda paylaşayım ;)

Çatallara Bıçaklara Bile İsmimizi Yazdırırız Biz

Malum çeyiz alışverişleri devam ediyor. Tabak takımları için Hisar'ın sitesine bakıyordum ki harika bir çatal bıçak takımına rastladım. Daha önceden çatal-bıçak takımımı almasaydım kesin bunları alırdım. Tasarımlarının çok güzel olmasından değil bu hayranlığım, üzerine isim yazdıkları için çok beğendim ben :)

En güzeli de, online olarak isminizi yazabiliyor ve nasıl göründüğüne bakabiliyorsunuz. Sizin için Aslı ile Kerem'in isimlerini yazdırdım. Bakalım hangisini beğeneceksiniz.

Ben en çok bunu beğendim (H03)



İsim yerine isminizin baş harflerini de yazdırabilirsiniz.



 

Eğer siz de bir göz atmak isterseniz burayı tıklayın.

Yorum bekliyorum artık ;)

Makyaj Günlüğü 3 Yaşında

Çekiliş katılımlarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu kez Makyaj Günlüğünün düzenlediği çekilişe katılıyorum.



Hediyeler yine çok güzel. Siz de katılmak isterseniz 26 Mayısa kadar buradaki formu doldurun.

Merak ediyorum acaba bu katıldığım çekilişlerden bir tane bile olsa hediye kazanabilecek miyim?

Makyaj demişken...

Çok makyaj yapmadığımı söylemiştim, makyaj yapmayan bir insanın makyaj malzemesi de olmaz dimi? Kız kardeşim çeyizime bir çanta dolusu makyaj almış, yine eksikliklerim var ama özel bir günde bana yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

Bana hediye ettiği çanta çoktan Türkiye'ye diğer çeyiz eşyalarımın yanına gitti bile ama kız kardeşimin kendine aldığı makyaj çantasını sizin için fotoğrafladım :)







İyi bakın bu fotoğraflara yakında size bir sürprizim olabilir ;)

Kınayı getir aneeeyyy...

Düğün hazırlıklarından devam edelim dedim ve kına gecesinde ne giyeceğimizi konuşalım istedim. Normalde kına gecesi önce bir abiye daha sonra kına yakılacak zaman bir bindallı / kaftan giyilir dimi. Tabii isteğe bağlı olarak. Eskiden ''Bindallı ne yea? Giyinmem ben onu.'' diyordum ama artık hevesleniyorum ve ben de giyeceğim, inşallah :)



Fikir vermesi açısından size bir kaç örnek:







Hint elbiselerine benziyorlar :)




''Off bi giyin bi çıkar ne uğraşcam be!''. Diyenler için ikisi bir aradalar :






Şahsen ben kına gecemde her şey pembe ve altın sarısı olsun istiyorum. İstemekle bitmiyor ama en azından öyle hayal ediyorum. Önce pembe bir gece elbisesi (abiye kelimesinden hoşlanmıyorum) daha sonra pembeli altın sarılı bir bindallı giyineceğim inşallah.

Belki de böyle bişi olur :





Beğendiniz mi?

Makyaj Yapsak mı Yapmasak mı?

Makyaj yapmak sanattır. Herkes beceremez. Ben fazla makyaj yapmıyorum, hatta hiç yapmıyorum bile diyebilirim ama  yakında düğünüm olacak ve zaten kapalı olduğum için saçım görünmeyeceği için, makyajım ön planda olacak. O yüzden bu aralar çok araştırıyorum, belki kendim yaparım o gün makyajımı. Korkuyorum artık kuaförlerden, güzellik uzmanlarından vs. Zaten güzel de yapsalar kötü de yapsalar o an anlamıyorum nasıl göründüğümü :D O yüzden şimdiden biraz bakıp hatta yüzümde deneyler yapmam gerekiyor.

Şimdi size bazı örnekler:

















Ben bu makyajları çok beğendim. Hepsinde de belli olduğu gibi gözlerimin ön plana çıkmasını istiyorum ehehe :) Yüzümde denemeden önce makyaj bloglarını geziyorum ve makyaj ürünlerini inceliyorum. Bakalım becerebilecek miyim....


 Hot Kiss

Not: Kayseri'de yaşayan ve bu postu okuyan biri varsa, Allah rızası için bana bir güzellik uzmanı tavsiye etsin.